ТРАНСФОРМАЦІЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ
Посилання
Балацька Н. Ю. Ресторанний бізнес в умовах пандемії коронавірусу: проблеми та напрями трансформації моделей розвитку. URL: http://www.market-infr.od.ua/journals/2020/42_2020_ukr/22.pdf
Ніколайчук О. А., Герасименко К. О., Шульженко І. В. Організаційно-правові та економічні проблеми функціонування готельно-ресторанного бізнесу в умовах Сovid-19. Economic Journal Odessa polytechnic university. 2020. Вип. 4 (14). С. 25–34.
Ресторанний бізнес в кризу. URL: https://www.epravda.com.ua/columns/2021/02/17/671122/
Реорганізація ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу Covid-19. URL: http://www.econom.stateandregions.zp.ua/journal/2021/3_2021/8.pdf
Полінкевич О.М. SMM-просування інноваційних послуг у готельно-ресторанному бізнесі в умовах COVID-19. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. 2021. Т.4, № 2. С. 206–222. DOI: 10.31866/2616-7468.4.2.2021.249066
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2023 Похила М. В.
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.