TRANSFORMATION OF RESTAURANT BUSINESS INSTITUTIONS DURING THE PANDEMIC

Authors

  • M. V. Pokhyla Kyiv National University of Culture and Arts

Author Biography

M. V. Pokhyla, Kyiv National University of Culture and Arts

Scientific supervisor: O. V. Vasylenko, Doctor of Economics, Associate Professor

References

Балацька Н. Ю. Ресторанний бізнес в умовах пандемії коронавірусу: проблеми та напрями трансформації моделей розвитку. URL: http://www.market-infr.od.ua/journals/2020/42_2020_ukr/22.pdf

Ніколайчук О. А., Герасименко К. О., Шульженко І. В. Організаційно-правові та економічні проблеми функціонування готельно-ресторанного бізнесу в умовах Сovid-19. Economic Journal Odessa polytechnic university. 2020. Вип. 4 (14). С. 25–34.

Ресторанний бізнес в кризу. URL: https://www.epravda.com.ua/columns/2021/02/17/671122/

Реорганізація ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу Covid-19. URL: http://www.econom.stateandregions.zp.ua/journal/2021/3_2021/8.pdf

Полінкевич О.М. SMM-просування інноваційних послуг у готельно-ресторанному бізнесі в умовах COVID-19. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. 2021. Т.4, № 2. С. 206–222. DOI: 10.31866/2616-7468.4.2.2021.249066

Published

2023-06-16

How to Cite

M. V. Pokhyla. (2023). TRANSFORMATION OF RESTAURANT BUSINESS INSTITUTIONS DURING THE PANDEMIC. Enterprise Economics: Theory and Practice: Materials of the 12th All-Ukrainian. Student. Science and Practice Internet Conf. (April 20-21, 2023) // Entrepreneurship and Trade: Current State and Development Prospects: Materials of the III International Science and Practice Conf. (May 18–19, 2023), (ХІІ (20-21 квіт.), 34. Retrieved from https://konfkafptl.lntu.edu.ua/index.php/KKPTLLNTU/article/view/15