ТРАНСФОРМАЦІЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ

Автор(и)

  • Похила М. В. Київський національний університети культури і мистецтв

Біографія автора

Похила М. В., Київський національний університети культури і мистецтв

Науковий керівник: Василенко О. В. к.е.н., доцент

Посилання

Балацька Н. Ю. Ресторанний бізнес в умовах пандемії коронавірусу: проблеми та напрями трансформації моделей розвитку. URL: http://www.market-infr.od.ua/journals/2020/42_2020_ukr/22.pdf

Ніколайчук О. А., Герасименко К. О., Шульженко І. В. Організаційно-правові та економічні проблеми функціонування готельно-ресторанного бізнесу в умовах Сovid-19. Economic Journal Odessa polytechnic university. 2020. Вип. 4 (14). С. 25–34.

Ресторанний бізнес в кризу. URL: https://www.epravda.com.ua/columns/2021/02/17/671122/

Реорганізація ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу Covid-19. URL: http://www.econom.stateandregions.zp.ua/journal/2021/3_2021/8.pdf

Полінкевич О.М. SMM-просування інноваційних послуг у готельно-ресторанному бізнесі в умовах COVID-19. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. 2021. Т.4, № 2. С. 206–222. DOI: 10.31866/2616-7468.4.2.2021.249066

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-06-16

Як цитувати

Похила М. В. (2023). ТРАНСФОРМАЦІЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ. Науково-практичні конференції кафедри ПТЛ (Економіка підприємства: теорія та практика: Всеукр. студент. наук.-практ. Інтернет-конф. та Підприємництво та торгівля: сучасний стан і перспективи розвитку: Міжнар. наук.-практ. конф. ), (ХІІ (20-21 квіт.), 34. вилучено із https://konfkafptl.lntu.edu.ua/index.php/KKPTLLNTU/article/view/15