THE INFLUENCE OF SERVICE CULTURE ON THE COMPETITIVENESS OF A HOTEL ENTERPRISE

Authors

  • Ya. V. Bondarchuk Kyiv National University of Culture and Arts

Author Biography

Ya. V. Bondarchuk, Kyiv National University of Culture and Arts

Academic supervisor: Doctor of Economics, Associate Professor G. O. Voroshilova.

References

Барков С. А. Управління персоналом. К. : Юрист, 2021. 314 с.

Архіпов В. В., Русавська В. А. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: навч. посібник. 2-ге вид. К. : Центр навчальної літератури, 2021. 342 с.

Гірняк Л. І. Сучасні аспекти управління якістю у закладах готельно-ресторанного комплексу. Актуальні проблеми економіки та торгівлі в сучасних умовах євроінтеграції: матеріали щорічної наукової конференції професорсько-викладацького складу та аспірантів Львівського торговельно-економічного університету / відп. за вип. Б. Б. Семак. Львів: вид-во Львівського торговельно-економічного університету, 2018. С. 226–227.

Полінкевич О. М. Регіональний ринок підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Економічні науки. Сер. «Регіональна економіка». зб. наук. праць. 2020. Вип. 17 (67). С. 341–347.

Полінкевич О. М., Камінські Р., Ліпич Л. Г. Концепція управління маркетинговими стратегія підприємств індустрії гостинності. Вісник Львівського університету. Серія економічна. 2021. Вип. 60. C. 110–118. DOI: http://dx.doi.org/10.30970/ves.2021.60.0.6010

Published

2023-06-18

How to Cite

Ya. V. Bondarchuk. (2023). THE INFLUENCE OF SERVICE CULTURE ON THE COMPETITIVENESS OF A HOTEL ENTERPRISE. Enterprise Economics: Theory and Practice: Materials of the 12th All-Ukrainian. Student. Science and Practice Internet Conf. (April 20-21, 2023) // Entrepreneurship and Trade: Current State and Development Prospects: Materials of the III International Science and Practice Conf. (May 18–19, 2023), (ХІІ (20-21 квіт.), 57–59. Retrieved from https://konfkafptl.lntu.edu.ua/index.php/KKPTLLNTU/article/view/28